P. S. IMPORT

P. S. IMPORT

ponte-sisto-bro.jpgPonte Sisto broen

P. S. IMPORT blev stiftet tilbage i 2005 af Peder Svansø efter mange års drøm om at starte sit eget firma med kvalitetsprodukter fra Italien.

Peder Svansø´s forkærlighed for Italien kommer sig af mere end 30 års kendskab til landet og dets kvalitet indenfor fødevarer igennem Svansø Import (senere Svansø Food), som blev stiftet af Peders far af samme navn tilbage i 1975.

P.S. IMPORT er en virksomhed i trivsel og vækst – hvilket firmaet fik anerkendelse for i 2011, hvor firmaet modtog Børsens Gazelle pris.

Det primære samhandelsland er fortsat Italien, men de senere år er der kommet flere lande til og i dag importeres der kvalitetsprodukter fra både Portugal, Grækenland, Spanien, Frankrig og Tyrkiet.

P.S. IMPORT markedsfører en lang række forskellige kvalitetsprodukter under eget mærke Ponte Sisto. Fælles for alle disse produkter er, at de er nøje udvalgt i tæt samarbejde med de enkelte producenter. Når der skal lanceres nye produkter er det vigtigt at finde den rigtige producent, som har sans for kvalitet og som kan producere til den rigtige pris.

Pris og kvalitet skal hænge sammen, da ønsket om at kunderne får en god oplevelse hver gang de køber et Ponte Sisto produkt, er altafgørende.

Tillid, loyalitet og sans for kvalitet er grundstenene i P.S. IMPORT, hvilket er én af grundene til at flere af producenterne har fulgt Familien Svansø i mere end 20 år.

P.S. IMPORT sætter en stolthed i at forsøge at finde løsninger på enhver forhindring, sådan at kunderne altid er tilfredse.

P.S. IMPORT og dets loyale og trofaste medarbejdere gør hver dag en stor indsats for at levere den bedste service, de bedste produkter (pris/kvalitet) og en fleksibilitet der er svær at finde andre steder.